Advies

ADVIES OP LOCATIE
Indien gewenst is het mogelijk om vrijblijvend door één van onze vakkundige medewerker een opname ter plaatsen te laten uitvoeren. Na deze opname maken wij voor u een offerte inclusief ontwerp voor het leveren van de toestellen indien gewenst incl. montage, aanleg gas- en of elektrische installatie.

ADVIES OP AFSTAND
Indien gewenst is het mogelijk om vrijblijvend door één van onze vakkundige medewerker een advies te laten maken. U stuurt een email via het contactformulier waarna één van onze medewerkers contact met u opneemt om het project door te spreken. Na deze intake maken wij voor u een offerte inclusief ontwerp voor het leveren van de toestellen indien gewenst incl. montage, aanleg gas- en of elektrische installatie.

SHOWROOM
Onze showroom is gevestigd in Zwaagdijk-Oost, hier kunt u onze modellen zien en vrijwel alle toestellen werkend ervaren en vergelijken. Onze vakkundige medewerkers kunnen u voorzien van een gedegen advies. Het meenemen van een bouw tekening, schets en eventueel foto’s van het terras of de ruimte die u wilt verwarmen is een aanrader. Tevens zijn de toestellen voor 99% uit voorraad leverbaar en kan u met PIN of contant afrekenen.