Installatie

Het succes van uw project wordt grotendeels bepaald door het projectteam. Elk project vraagt om de kennis en vaardigheden van specifieke specialisten. Wardenaar infrarood verwarming heeft zich ontwikkeld tot de specialist van Europa op het gebied van infrarood verwarming.

Na een succesvol ontwerp van uw installatie behoort het tot de mogelijkheid om u infrarood verwarming vakkundig door ons te laten installeren. Wardenaar is een VCA* gecertificeerd, gas- en elektrotechnisch erkend installatie bedrijf. Ons werkgebied ligt verspreid over de heel Nederland Wij leveren diverse standaard en maat oplossingen voor het verwarmen van terrassen, sportstadions, kerken, bedrijfshallen, droog- en procestechniek.

Hierbij kunt u er desgewenst voor kiezen alles uit één hand af te nemen. Dan wordt zowel het aanleggen van gasleidingen en/of elektrische installatie, de verwarmingstoestellen als ook de aansluiting aan gebouw- beheersystemen door ons tot stand gebracht. Deze Turn-key service leveren wij ook voor installatie bedrijven aangezien het installeren van infrarood verwarming een vak apart is.